About Me

Experience

Clients

Designer, specialized in graphic design and interior architecture.

Katja de Gouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als interieurarchitect aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens deze studie leer je conceptuele ontwerp oplossingen te vinden voor ruimtelijke vraagstukken in verschillende schaalgroottes. Ik ben inzetbaar als interieurarchitect voor interieur ontwerpen, bouwtekeningen, 3D visualisaties en maquettes. Waarbij wordt gewerkt met programma’s zoals sketch-up en autocad maar ook met de hand.

 

In 2017 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Een belangrijk onderdeel van deze studie is het conceptueel en functioneel leren denken en ontwerpen. Ik ben inzetbaar als grafisch ontwerper voor lay-outs van boeken, flyers en magazines, logo’s en huisstijl, posters en andere werken zowel typografisch als illustratief. Waarbij wordt gewerkt met programma’s zoals Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop maar ook met de hand.

 

Mijn verdere interesses zijn fotografie, tekenen, schilderen, naaien, muurschilderingen maken, eigenlijk alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Daarnaast houd ik ook van films, tuinieren, koken en snowboarden.

Fields of work: graphic design, interior architecture

2017 - Current

Studio-073

2015 - Current

Pure Styling

2015 - Current

Katja de Gouw

Graphic design

Studio-073 is een ontwerpbureau dat bedrijven voorziet van grafische en online communicatie.

Interior designer

Bij PURE styling kunt u terecht voor een interieurontwerp voor uw bedrijf of woning, fotostyling en styling.

Freelancer

Ik ben inzetbaar als interieurarchitect voor interieur ontwerpen, bouwtekeningen en 3D visualisaties. Ik ben inzetbaar als grafisch ontwerper voor lay-outs van boeken, flyers en magazines, logo’s en huisstijl en posters.

What others say about me.

LET’S WORK

© Copyright 2020.

Created by Katja de Gouw

Fields of work: graphic design, interior architecture

Experience

Fields of work: graphic design, interior architecture